In verkoop! Weypoortsche Reede, Nieuwerbrug

01 augustus 2019

Op 22 juni 2019 is in het Fort Wierickeschans het Inrichtingsplan aan de buren en geïnteresseerden gepresenteerd en op 29 juli 2019 is het inrichtingsplan door ontwikkelaar GREEN definitief vastgesteld.  

Totaal 15 kavels. De keuze is gemaakt voor een hybridemodel.

Van de 15 kavels zijn er 9 die als kavel worden verkocht en waar u als koper zelf uw huis op kunt ontwikkelen en laten bouwen. 4 kavels krijgen een woning type twee onder 1 kap (de kavels 9 t/m 12) en 2 kavels waar u of zelf een huis op kunt ontwikkelen/ bouwen of u koopt de kavel met woning (de kavels 13 en 14).

Alle kavels hebben 1 ligplaats in de Haven!
Het woongebied wordt turnkey opgeleverd inclusief de scheggen.

Het worden duurzame woningen. Zo krijgt iedere woning een EPC van 0,2 of lager en wordt de energie voor de verwarming en warmwater uit de bodem gehaald. Ook gaat iedere woning bij warme zomerdagen vanzelf koelen. Zonnepanelen worden hierbij gestimuleerd. Dit moet u straks een woning met een hoog wooncomfort opleveren met lage energielasten.

De makelaar ontvangt u graag voor een vrijblijvend aankoopgesprek. Bent u na het gesprek met de makelaar nog enthousiaster geworden en wilt u aan de slag voor de ontwikkeling van uw droomhuis dan ontvangt u van de makelaar het kavelpaspoort. Met dit paspoort weet u precies wat u moet doen. De makelaar kan u ook informeren over de ideeën die leven inzake het woningontwerp van de bouwnummers 9 t/m 14.

De bouwkavels kunnen door de ontwikkelaar aan u worden opgeleverd vanaf 1 april 2020 en de koopprijzen zijn zonder extra rente mits de kavel aan u wordt geleverd  en door u wordt betaald voor 1 juni 2020. 

De kavelprijzen treft u aan op de projectpagina bij de tablet afbeelding c.q. kavelkaart. Helemaal onderaan de projectpagina treft u de downloads waar ook de prijslijst met een begeleidend schrijven staat.