Lentekriebels...

25 februari 2021

Wat was het mooi tijdens het schaatsweekend deze maand: het zicht op de bouw van de eerste vier woningen in Weypoortsche Reede! De bouw van bouwnummer 9 t/m 12 vordert en inmiddels zijn deze woningen sinds deze week ‘onder de kap’.

De seizoenen als een levend schilderij...

Met het prachtige, bijna voorjaarsweer van nu, is het een plezier om te zien hoe de kopers straks zomer en winter gaan ‘beleven’ in Weypoortsche Reede. In de winter heerlijk schaatsen en in de zomer fietsen in de uitgestrekte polders of varen op de Oude Rijn.

Weypoortsche Reede, de beste reden om naar huis te gaan...

Er is ook gestart met de aanleg van de haven, zodat de eerste kopers straks al kunnen genieten van deze absolute meerwaarde. Bewoners van Weypoortsche Reede hebben allemaal de beschikking over een eigen ligplaats, dus die trip naar Woerden of Leiden over de Oude Rijn is zo gepland!

De verkoop van de overige kavels verloopt voorspoedig, er is druk overleg met de architect en de verschillende optanten. Naar verwachting zal er spoedig gestart worden met de tweede bouwfase van diverse kavels.  

Heeft u interesse in een van de laatste kavels in Weypoortsche Reede? Neemt u dan contact op met de makelaar voor de actuele beschikbaarheid en wie weet slaan we straks de eerste paal van uw woning!

Maak een woonaccount aan

Als eerste op de hoogte van de nieuwste nieuwbouwprojecten die aansluiten op jouw behoeften? Maak nu gratis en vrijblijvend jouw woonaccount aan.