Woningontwerpen | Weypoortsche Reede

04 december 2019

De architect Ben Kraan uit Bodegraven heeft de woningontwerpen voor de Kavels 9 tot en met 12 en de Kavels 13 en 14 opgeleverd. De architect heeft prettig wonen met een stedenbouwkundige hoogwaardige woonmilieu gecombineerd.

Dit houdt in dat de woningen aan de Weypoort allemaal een voorkant naar de Weypoort hebben, een kenmerk van de lintbebouwing in het buitengebied. De woningen op de Kavels 9 t/m 12, de vier twee onder een kap woningen, hebben een unieke indeling gekregen. 

De woningen op de Kavels 13 en 14 zijn er in meer woonvarianten. De gezinswoning normaal en comfort. Maar ook de generatiewoning met een compleet woonprogramma op de begane grond en een woning annex praktijkruimte met een eigen entree. Verschillende indelingsvarianten maken deze woningen ‘ allemans vriend” .

Nu is het ontwerpteam gestart met de verbeelding zodat je een mooi beeld krijgt hoe het Wonen in de Weypoortsche Reede wordt met het wonen in de scheggen en in het buitengebied met “ groen en blauw”. Met 2 weken zullen wij je de 1e beelden tonen, ja ook hier op de site.

Gezond en duurzaam wonen wordt steeds belangrijker. Installaties in én buiten de woning moeten hiervoor zorgen. Ventilatie, de bronnen in de bodem voor comfortabel wonen met warmte in de winter en koeling in de zomer maar ook duurzame energie met zonnepanelen “ in het dak”.  Dat vergt veel om innovatieve oplossingen tot comfort in de woningen te integreren. 

Inzake de verkoop wordt de markt nog niet actief bewerkt. Mocht je interesse hebben kan je natuurlijk altijd melden als geintresseerde.

De interactieve kavelkaart laat zien waar opties voor verstrekt zijn. Er zijn nog keuzes en iedere optie is nog geen koper maar toch…..

Interesse neem contact op met de makelaar Annemarie van Duuren.